Wij zijn About Media: een creatief, dynamisch bedrijf in de mediasector. We vertellen je graag over wie we zijn en wat onze waarden als bedrijf zijn. Lees verder!

over ons team

About Media is een mediabureau voor communicatie: on- en offline. We opereren met een team van drie ondernemers, ieder met zijn eigen expertise. Van fotografie tot de ontwikkeling van websites: de kennis is aanwezig.

Bij elke opdracht komen wij met de juiste specialisten altijd tot een creatieve oplossing. We helpen je graag verder door kwalitatief net een stapje harder te lopen.

About Media Ruben Lievense Mathijs Venema Thijs Weide
About Media Werkwijze Website

onze missie

Wij zijn About Media: een creatief, dynamisch bedrijf in de mediasector. We houden ons bezig met online communicatie door het creëren van sterke content. Wij werken doelgericht, persoonlijk en zijn gedreven vanuit relatie. Wij richten ons op bedrijven die we écht verder kunnen helpen door kwalitatief net een stapje harder te lopen.

onze visie

Wij geloven in diensten die indruk maken en bijdragen aan groei. Doormiddel van relatie en kwaliteit willen wij een onderscheidende onderneming zijn in klantervaring en -beleving. Door onze unieke aanpak in zowel de relatie als de inhoud op het gebied van online communicatie helpen we klanten verder. Verder dan aanvankelijk gedacht.

About Media Wie Wij Zijn

benieuwd naar de mogelijkheden?

NEEM CONTACT OP

neem contact met ons op!

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen of wil je sparren over de mogelijkheden?
Neem contact met ons op door te bellen of een appje te sturen naar +31 341 700 222.
Dit kan ook door een mail te sturen naar info@aboutmedia.net.

Daarnaast kun je ook gebruik maken van het contactformulier, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bedankt voor je bericht. Het is verzonden.
Er is een probleem ontstaan bij het versturen van je bericht. Probeer het later opnieuw.