In het kort

Wil je jouw bedrijf, stichting of organisatie een online impuls geven? Wij helpen je graag. Van een UX/UI ontwerp tot en met het eindresultaat staan wij jou bij om jouw plan online tot een succes te maken. Zo bereik je je doelgroep online gegarandeerd.

pijler portfolio mockup

Een van onze klanten: Evangelische Gemeente de Pijler

Onze werkwijze

Begeleiding binnen een web-traject is een belangrijk onderdeel. Er is tegenwoordig erg veel mogelijk op het internet, het is dus de kunst om tussen de mogelijkheden door te kijken naar de perfecte maatwerk-oplossing voor jouw case.

Gebruiksvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom checken we onze websites nauwkeurig op gemak en ontwerp. Waar nodig maken we eerst ook een UI-ontwerp voor je website. Hierin meten we de exacte maten uit en kunnen we al snel schetsen laten zien zonder ook maar een regel code te schrijven.

Zo gaan we altijd op pad met een goed plan. Een bouwbedrijf bouwt immers ook nooit zonder bouwtekening, zo bouwen wij ook onze websites niet zonder schetsen en een goed verhaal. Daardoor staat het resultaat als een huis.

Garantie op kwaliteit

Ook na oplevering willen we graag het gevoel van kwaliteit blijven waarborgen. Dit doen we door al onze websites zelf te hosten, in plaats van deze in extern beheer te plaatsen. Zo hebben wij altijd de controle op de veiligheid, continuïteit en werking van je website.

De lijntjes houden we op deze manier ook kort. Bij een incident of snelle wijziging kunnen we meteen bijspringen. Zo houden we de risico’s voor beide partijen zo laag mogelijk. Wil je je huidige website bij ons in beheer plaatsen? Dat kan ook, neem daarvoor gerust contact met ons op.

transip logo

Techfact: Onze webservices worden gehost via TransIP vanuit AMS0, Schiphol.

Geïnteresseerd in een van onze diensten?

CONTACT GEGEVENS

CONTACT GEGEVENS