Wil je jouw bedrijf, stichting of organisatie een online impuls geven? Wij helpen je graag. Van een webdesign tot en met de realisatie staan wij jou bij om jouw plan online tot een succes te maken. Zó bereik je jouw doelgroep online.

About Media Werkwijze Website

onze werkwijze

Begeleiding binnen een web-traject is een belangrijk onderdeel. Er is tegenwoordig erg veel mogelijk op het internet, het is dus de kunst om tussen de mogelijkheden door te kijken naar de perfecte maatwerk-oplossing voor jouw project.

Gebruiksvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom checken we onze websites nauwkeurig op gemak en ontwerp. Waar nodig maken we eerst ook een UI-ontwerp voor je website. Hierin meten we de exacte maten uit en kunnen we al snel schetsen laten zien zonder ook maar een regel code te schrijven.

garantie op kwaliteit

Ook na oplevering willen we graag het gevoel van kwaliteit blijven waarborgen. Dit doen we door onze websites zelf te hosten, in plaats van deze in extern beheer te plaatsen. Zo hebben wij altijd de controle op de veiligheid, continuïteit en werking van je website.

De lijntjes houden we op deze manier ook kort. Bij een incident of snelle wijziging kunnen we meteen bijspringen. Zo houden we de risico’s voor beide partijen zo laag mogelijk. Wil je je huidige website bij ons in beheer plaatsen? Dat kan ook, neem daarvoor gerust contact met ons op.

pijler portfolio mockup

Een van onze klanten: Evangelische Gemeente de Pijler

benieuwd naar de mogelijkheden?

NEEM CONTACT OP

neem contact met ons op!

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen of wil je sparren over de mogelijkheden?
Neem contact met ons op door te bellen of een appje te sturen naar +31 341 700 222.
Dit kan ook door een mail te sturen naar info@aboutmedia.net.

Daarnaast kun je ook gebruik maken van het contactformulier, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bedankt voor je bericht. Het is verzonden.
Er is een probleem ontstaan bij het versturen van je bericht. Probeer het later opnieuw.